iSTOP Matrix Irányítási rendszer

istop matrix

Az i-Stop Matrix a világ első információs rendszere, ami folyamatosan monitorozza az összes teherautó tevékenységét a logisztikai központokban. Független rendszer, kompatibilis bármely meglévő logisztikai rendszerrel. Felhasználói az aktuális információkat és helyzetelemzést kihasználva optimalizálhatják a rakodási teljesítményüket. A rendszer a telepített iSTOP rendszerek adatait gyűjti be és elemzi.

Az i-Stop Matrix segítségével optimalizálhatóak a meglévő műveleti, logisztikai és biztonsági módszerek. Az aktuális információk és a helyzetelemzés lehetővé teszik a rakodási és kiürítési módszerek folyamatos finomítását, növelve ezzel a hatékonyságot és csökkentve a balesetek kockázatát.

A rendszer a legmodernebb logisztikai biztonsági intézkedéseket is magába foglalja, így képes előre jelezni a potenciális veszélyeket, és segíteni a vezetőket a biztonságos döntések meghozatalában. Az i-Stop Matrix nem csak a munkahelyi biztonságot növeli, hanem a logisztikai folyamatok hatékonyságát is javítja.